Video/ Studentja hedh salcë mbi kokën e ministres Lindita Nikolla

0
486

Sot, ministrja e Arsimit në një aktivitet zyrtar pati disa pasoja pas një aksioni të disa aktivistëve që vijnë nga një grupim i njohur si neo-marksist apo ekstremist të majtë. Ministrja e Arsimit, gjatë një takimi zyrtar u lag nga Mirela Ruko, me një mendim dhe bindje se ajo ishte përgjegjësja për rrëmujën e sistemit të arsimit të lartë apo kostot që morën maturantët pas reformës në këtë sektor.

Shkruaj nje koment