VIDEO/Tërmet Peçi lëshon perlën: Jo për p*rdhë… Jemi në lartësinë e duhur

0
56

Kryetari i Bashkisë së Tepelenës, Tërmet Peçi, shquhet për gafat e tij. Së fundmi, teksa flet për investimet që bëhet në bashkinë që drejton, thotë se nuk po mburrej, apo siç thuhet rëndomtë “jo për p*rdhë”.

Gjatë një interviste për Televizionin e Gjirokastrës pak ditë më parë, Peçi ka thënë midis të tjera se “nuk bëjmë vetëm punime rekord, por dhe i kemi në cilësinë, lartësinë dhe saktësinë e duhur. Këtë nuk e them as për pordhë. Është një fakt konkret”, shprehet ai.

Shkruaj nje koment