VIDEO/TMERR!!! Një familje invalidësh në Këlcyrë prej 13 vitesh, strehohen në WC publike

0
50

Familja Graci në Këlcyrë, është e dënuar të jetojë në WC publike. Prej 13 vitesh, kjo është streha e tyre e vetme. Anëtarët e kësaj familjeje përditë ndihen të pasigurtë pasi WC ku jetojnë ndodhet në prag të shembjes.

Sikur te mos mjaftonte kjo, cifiti i bashkeshorteve Greci te dy te trajtuar me statusin e invalidit, e kane te pamundur te nderhyjne pasi te ardhurat e tyre prej 209 mije lekesh të vjetra, nuk mjaftojne as per ilacet që marrin.

Ata shprehen se jetesa e tyre behet edhe me e veshtire pasi kane edhe dy vajza te mitura te cilat semuren shpesh si pasojë e lagështirës. Apeli karshi institucioneve shtetërore nuk ka munguar asnjëherë.

Nenkryetari i Bashkise Kelcyre Riza Allamani shprehet i vetdijshem per situaten e veshtire socio-ekonomike ne te cilen ndodhet familja Greci dhe premtoi se bashkia do te nderhyje per rikonstruksionin e kesaj ndertese dhe permiresimin e kushteve te jeteses.

Shkruaj nje koment