VIDEO/Tregtari nga Gjirokastra, kërkon drejtësinë që i është mohuar prej vitesh

0
44

Hetem Kerpaci, eshte nje tregtar i ndershem taksapagues i rregullt i ketij shteti i cili ne asnje moment nuk i ka ofruar sherbim per te kerkuar te drejten e tij tek drejtesia.

Tre ngjarje kane ndodhur ne harkun kohor te 10 viteve te fundit ku drejtesia ne Gjirokaster per te ka qene inegzistente. Tentativa per pengmarrje, grabitja me maske me plagosje si dhe grabitja e nje sasie te konsiderueshme qindramilioneshe me autore te njohur, jane tre ngjarje qe drejtesia nuk e ka thene fjalen e vet por eshte mjaftuar me heshtje.

Tregtari Kerpaci, sot per here te pare, shprehet i revoltuar per mungesen e drejtesise ne proceset gjyqesore apo dhe ne periudhen paragjyqesore. Ai kerkon drejtesi pasi sic thote me mire drejtesi e vonuar sesa pa drejtesi fare.

Shkruaj nje koment