VIDEO/Vjen relacioni gjeologjik për pallatin, kryebashkiakja Rami: Gati të ndërhyjmë

0
169

Ka reaguar fill pas marrjes në dorëzim të relacionit të rivlerësimit mbi kushtet gjeologo-inxhinierike në lagjen Punëtori, kryetarja e Bashkisë së Gjirokastrës Zamira Rami.

Kjo e fundit ka dalë me një deklaratë për shtyp mbasditen e sotme duke emetuar edhe rrugët e zgjidhjes për terrenin në pallatin gjashtë katësh në lagjen Punëtori.

Nga Shërbimi Gjeologjik në kryeqytet, janë dhënë format e zgjidhjes së këtij problem përmes ndërhyrjeve në terren duke pyllëzuar zonën shtufore, ndërtimin e pilotave të betonta si dhe disiplinimin e ujërave në sipërfaqe dhe nën sipërfaqe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here