VIDEO/Zhavorri mbulon unazën e qytetit

0
171

Masivi i zhavorrit në unazën e qytetit, ka izoluar komunikimin e banorëve të lagjes Gërhot me pjesën tjetër të qytetit.

Dalja nga shtrati i përroit të Cullos, ka shkaktuar prishjen e bazamentit nëntokësor të këtij përroi i cili përbën rrezik në kohë me shi të rrëmbyeshëm. Përgjatë ditës së sotme, nuk është ndërhyrë në terren për të evaduar mbetjet inerte ndërkohë që kërkohet një studim gjeologjik për të bërë të mundur disiplinimin e zhavorrishteve dhe ngritjen e një muri betoni që do të ndalonte rrëshkitjen e masiveve inerte në rrugë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here