VIDEO/Zjarr në linjën rrymëpërcjellëse në Zinxhira, ngelen në terr Dunavati, Manalati dhe Cfaka

0
168

Nje zjarr i madh ka shperthyer para pak minutave ne linjen percjellese te tensionit te larte ne lagjen “Zinxhira”.Per rrjedhoje kane ngelur pa rryme elektrike tre lagje, Zinxhira, Dunavat i Pare, Dunavat i Dyte, Manalat dhe Cfakë. Zjarri ka ndodhur si pasoje e ngarkeses se larte dhe per rrjedhoje eshte djegur e gjithe linja percjellese e energjise elektrike. Investimi i fundit ne kete linje eshte kryer para pak muajve nga OSHEE Njesia Gjirokaster.Ndonese ne vendngjarje ka shkuar zjarrefikesja per te shuar flaket me te shumta, sic shihet zjarri eshte ende aktiv ne minimum ku gjeneron ne lartesi te nje shtylle. Pa energji elektrike 10 mije banore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here