VIDEO/Barka, Xhelili e Como: Krenarë që jemi në listën fituese

0
907

Kosta Barka, Qamil Xhelili dhe Mimoza Como, kanë përshëndetur vlerësimin e kryedemokratit Basha, për vendosjen e emrave të tyre në listën e kandidatëve për deputetëtë PD në Qarkun e Gjirokastrës.

Para demokratëve të Gjirokastrës, Barka, Xhelili dhe Como kanë shprehur bindjen në fitoren e PD në Gjirokastër dhe në të gjithë vendin.

Kjo sipas tyre vjen pasi populli ka përjetuar qeverisjen më të keqe në këto katër vite, ndërkohë që reagimi do të konkretizohet me votën në 25 qershor.

 

Shkruaj nje koment