VIDEO/Furia e zjarreve pushton Suhën, Stegopulin dhe Bularatin, bashkitë respektive bëjnë sehir

0
95

Pamjet nga vendngjarja qartësonë akoma më shumë situatën në të cilën ndodhen banorët e fshatrave Stegopul, Suhë e Bularat.

Zjarret po bëjnë shkrumb e hi kullotat dhe drurët frutorë në këto fshatra, ndërkohë që pyjet në lartësi po rrezikohen të zhduken.

Bashkitë respektive të Libohovës dhe Dropullit, nuk kanë marrë asnjë masë paraprake për parandalimin e këtyre ngjarjeve.

Fati i banorëve të zonave dhe pronave të tyre, në mëshirë të fatit.

Shkruaj nje koment