VIDEO/Krasniqi publikon databasë mbi Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri

0
337

Kohë kur të gjithë flasim për politikë. Ne jo vetëm flasim, por bëjmë edhe punë-shprehet drejtuesi i ISP zoti Afrim Krasniqi.

ISP dhe KAS ofrojnë një plaftormë online falas me të dhënat e detajuara mbi proceset zgjedhore 1991-2017, zonat, kandidatët, votat, koalicionet, problematikat, risitë dhe dallimet.

Në ndihmë të vetë politikanëve, partive politike, medias, OJF-ve që merren me zgjedhjet, studentëve të shkencave politike dhe atyre që politikën e shohin përtej gjërave të ditës, mitingjeve dhe debateve mbi emrat/siglat partiake. Një platformë e munguar gjatë viteve, si bazë për studime, krahasime dhe gjetje në sjelljen zgjedhore dhe trendin e votimit në cdo bashki, qytet, zonë, qëndër votimi, kandidat, parti dhe koalicion.

Gjatë ditëve, javëve dhe muajve të ardhshëm do vijojë të pasurohet me të dhëna të vjetra e të reja, për të mbetur database unik mbi zgjedhjet në Shqipëri. Thanks KAS për partneritetin e ngushtë dhe stafit realizues të ISP. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here