VIDEO/Kurban Bajrami, Bejko përshëndet besimtarët myslimanë

0
73

Festën e Kurban Bajramit e kanë përshëndetur edhe përfaqësues vendor të PD, si dhe deputeti Tritan Shehu.

Ky i fundit gjatë një vizite në ambjentet e Xhamisë së Gjirokastrës, shoqërohej nga kreu i PD Roland Bejko, anëtari i kryesisë së PD Dasho Aliko, këshilltarja në Këshillin Bashkiak Mimoza Como, si dhe nga përfaqësuesi i FRPD Agustin Shehu.

Deputeti Shehu, si dhe drejtuesit vendor të PD në Gjirokastër, janë pritur nga myftyu i Gjirokastrës Armand Islami.

Më pas kreu vendor Roland Bejko, ka dhënë një urim për Kurban Bajramin.

Shkruaj nje koment