VIDEO/Kurban Bajrami, përshëndet myftyu i Gjirokastrës

0
151

Me mesazhe paqeje e harmonie për njëri-tjetrin si dhe lutje për më shumë begati, besimtarët myslimanë në Gjirokastër e kanë falur namazin e festës së Kurban Bajramit.

Myftyu i Gjirokastrës Armand Islami i’u drejtua besimtarëve myslimanë të Gjirokastrës se Kurban Bajrami, është festë e sakrificës, ndërsa theksoi domosdoshmërinë e ndarjes së Kurbanit, me nevojtarët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here