VIDEO/Nishani: Zgjedhjet në datën e dekretuar nga unë

0
302

Presidenti Nishani ka apeluar për zgjidhjen e krizës politike në vend përmes një zgjidhjeje të duhur sic tha vetë ai, në mënyrën më të lehtë të mundshme dhe me pak pasoja. Zoti Nishani, ka përjashtuar mundësinë e shtyrjes së zgjedhjeve parlamentare të 18 qershorit pas interesimit të Jugunews.net duke thënë se presidenti e ka dekretuar datën e zgjedhjeve.

Shkruaj nje koment