VIDEO/Ristani përshendet 26 vjetorin e OMONIA-s

0
331

Sekretari i përgjithshëm i PD Arben Ristani, ka gjetur rëstin të vlerësojë rolin dhe kontributin e OMONIA-s në jetën politike të vendit qysh prej krijimit të saj 26 vite të shkuara. Zoti Ristani, ka qenë i ftuar në përjetorin e organizatës së minoritetit etnik grek aktivitet që u organizua mesditën e sotme në fshatin Dervician. Për zotin Ristani, Omonia ka promovuar dhe ngritur lart vlerat e drejtave të njeriut të bashkëjetesës mes dy kombeve dhe rrjedhimisht edhe jetëgjatësi.

Shkruaj nje koment