Vijon rënia e euros, arrin nivelin më të ulët historik

0
233

Monedha europiane e ka nisur javën duke u zhvlerësuar më tej në raport me lekun dhe ka zbritur të hënën në 105.7 lekë, duke shënuar kështu një tjetër rekord të ulët historik.

Që prej fillimit t

ë vitit monedha europiane ka humbur plot 8.8 pike në raport me lekun.

E duke marrë në konsideratë se jemi në sezon turistik ku pritet një fluks i shtuar në valutë nga turizmi dhe prurjet e emigrantëve  duket se euro do të vijojë të dobësohet edhe më tej.

Shkruaj nje koment