Viti i ri akademik/ Rritet interesi i studenteve per degen e infermierise dhe ekonomikut, bie interesi per mesuesine

Ne fazen e pare te regjistrimit ne universitetin e Gjirokastres sipas rektorit Bektash Mema shifrat shihen pozitive me nje rritje nga vitet e kaluara. Prurjet me te larta jane ne fakultetin ekonomik ndersa me pak e perzgjedhur eshte dega e mesuesise. Per kete te fundit universiteti i Gjirokastres ka zeruar tarifen vetem me qellim prurjen e me shume studenteve ne kete fakultet. Nga ana tjeter per sa i perket vaksinimit me detyrim Mema thote se 80% e stafit pedagogjik eshte vaksinuar dhe se do jete kompletuar deri ne nisjen e vitit te ri akademik .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment