Vjosa del nga shtrati

Reshjet e dendura të shiut gjatë 2 ditëve të fundit kanë bërë që lumi Vjosa të dalë nga shtrati.

Konkretisht nga shtrati lumi ka dalë në pjesën e pazarit te tregu i gjësë së gjallë në Novoselë.

Lumi Vjosa, në vitet e fundit ka shkaktuar disa herë dëme në shtëpitë dhe tokat bujqësore të banorëve të zonës së fierit dhe Vlorës, për shkak të prurjeve të mëdha të ujit dhe daljes nga shtrati.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment