Vlahutin: Shpresë për zgjedhje në 18 qershor

0
379

Ambasadorja e BE-së, Romana Vlahutin gjendet në Gjirokastër për të festuar ditën e Europës me gjirokastritët në kalanë legjendare. E shoqëruar edhe nga bashkiakja Rami Vllahutin ju përgjigj interesit të medias në lidhje e situatën politike në vend dhe zgjedhjet e 18 Qershorit .

“Shpresoj që politika shqiptare do lejojë qytetarët të votojnë më 18 qershor. Besoj se përpjekjet do përfundojnë me një konsensus për 18 qershorin”, u shpreh ambasadorja e BE-së, e cila ndodhet në Gjirokastër ku sot do të zhvillohet aktiviteti me rastin e Ditës së Europës.

Burimi: Channel 7

Shkruaj nje koment