“VOTAT U MANIPULUAN NË SY TË VËZHGUESVE”. KËRKESË PËR RINUMËRIM NË LEZHË, PUKË DHE MALIQ

0
121

Kandidatë të bashkive, Lezhë, Pukë dhe Maliq kanë derguar në KQZ kërkesa për rinumërim votash. Sipas tyre, në proces ka pasur parregullsi, si numërim votash të pavlefshme dhe manipulime të tjera.

Shkruaj nje koment