“Votoni për ne, që të mos përfundojmë si Shqipëria!”

0
127

Nami i keq i qeverisjes dhe administrimit të pushtetit në Shqipëris ka pushtuar shtetet e BE.

Keqqeverisja, kriminaliteti dhe shndërrimi i Shqipërisë në një laborator droge i ka kaluar tashmë kufijtë e vendit tonë.

Në Slloveni, forcat politike bëjnë fushatë me sloganin: “Votoni për ne që Sllovenia mos bëhet si Shqipëria”.

Një slogan i cili nuk fyen aspak qytetarët shqiptarë dhe as Shqipërinë, por tregon me gisht pushtetarët shqiptarë.

Sloganit të përdorur nga “Domovinska liga”, kërkon t’u tregojë qytetarëve sllovenë që të votojnë forcën e duhur në mënyrë që Sllovenia të mos bjerë në duart e gabuara dhe më pas ata politikanë ta shndërrojnë atë njësoj si pushtetarët shqiptarë bënë me Shqipërinë.

Shkruaj nje koment