“Vrasës të mallkuar të fëmijëve dhe të të moshuarve”/ Makina përplas portën e zyrës së Merkel

0
205

Një mjet u përplas me portën e zyrës së kancelares gjermane, Angela Merkel.
Sipas “Bild”, mjeti ishte në ngjyrë të errët dhe anash tij shkruhej: “Ju vrasës të mallkuar të fëmijëve dhe të të moshuarve”, “Ndaloni politikën e globalizimit”.
Nga përplasja u deformuan disa shtylla hekuri. Në momentin që ndodhi ngjarja, Merkel po mbante një videokonferencë.
“Bild” raporton se e njëjta makinë, me mbishkrime të tilla, u fut në portën e Kancelarisë në shkurt të 2014.

Shkruaj nje koment