“VRROMA” DUKE PREZANTUAR TEATRIN E RRI THA…/NGA SOKRAT TURTULLI

0
345

Duke prezantuar teatrin e tij, VRROMA tha se ky ambient do të jetë i mbushur me lokale, bar kafene dhe me restorante.Ja tek ky lokali ketu do ta pije kafen ervin culua…tek kjo tavolina me shikim nga Lleshi do ulet Gogua jone pastor…tek kjo me shikim nga Sarajet do ta pije makiaton presor Gaz Paja…tek kjo me shikim nga Kenua( Skenderbeu) do ta pije cajin Sofka…tek kjo me shikim nga dritarja e zyres sime, ohhhhhh…do ta pije Maringleni i Muc Nanos…tek kjo dhoma ne kat te dyte do bej masazh dhe shkulje qimesh Civici i ekonomise…tek kjo me poshte ku duken ngjyra roze do jete duke bere “biznes” dhe ashtu, Bregasi…tek kjo me shikim nga ish PD-ja do kete nje zyre speciale per pucin e vogel dhe te vetem qe kemi Topollajn…tek kjo dera me shikim nen toke do jete hyrja per ne bilardo dhe kazino.. tek kjo dritarja ne krie fare me shikim nga xhamia do ta pije kafen duke u lutur, Imami Artan…tek taraca pastaj ku kemi mbjelle dhe peme themi te rrije Zhusti me Salsanon dhe Ramdan Kafshen.Ju premtoj dhe ju betohem per koke te FUSHES qe do bej dhe nje salle per teatrin…gjithsesi me te pare e me te bere dhe per te…

Shkruaj nje koment