Xhelo Beqiri pergenjeshtron Berishen lidhur me daten e krijimit te PD Dega Gjirokaster

0
189

Nga Xhelo Beqiri

Sqarim
Partia Demokratike dega Gjirokaster eshte krijuar ne 10 janar 1991
Deformimi dhe korrigjimi spekulues i dates se krijimit 11 shkurt te deges se Partise Demokratike te Gjirokastres , nuk eshte lapsus , por me qellim nga njerez te papergjegjshem, te keqinformuar dhe te mesuar keq. Por jane te pabesueshem se e verteta dihet!
E bera kete sqarim per demokratet dhe njerezit e ndershem qe e dine te verteten por per t’ua bere te qarte atyre qe nuk e dine e sidomos spekulatoreve dhe manipulatoreve!

Shkruaj nje koment