Xhinset me te vjetra ne bote shiten per 114.000 dollare

0
142

Nje pale pantallona pune per meshkuj qe zyrtaret e ankandit besojne se mund te jene xhinset me te vjetra ne bote jane shitur per 114.000 dollare. Pantallonat e bardha u gjeten ne nje anije te fundosur ne vitin 1857 prane bregut te Karolines se Veriut. Ankandi u zhvillua ne Reno, Nevada ne SHBA-ne perendimore, si dhe ne internet.

Shkruaj nje koment