“Zerat pranveror”, koncert artistik ne Gjirokaster

0
67

Per gjallerimin e jetes kulturore si dhe per promovimin e talenteve te reja, shkolla artistike Feim Ibrahimi ne Gjirokaster ka zhvilluar koncertin vokal instrumental “Zera Pranverore”. Drejtori i kesaj shkolle Bujar Dudumi ka thene se keto aktivitete po kthehen ne tradite tashme te shkolles ku ne fokus jane talentet e reja.
Ne kete koncert u interpretuan me kitar , violine e piano nga nxenes te kesaj shkolle, pjese te njohura te muzikes klasike .
Aktivitete te tilla shihen si nje mundesi e mire per te rinjte dhe artin ne Gjirokaster.

Shkruaj nje koment