Zgjedhjet e 25 prillit situata ne Gjirokaster

Nis votimi ne qarkun e Gjirokastres per 123.341 zgjedhes . Ne Gjirokaster ka 69 qendra votimi ne total ne rang qarku 207 qendra. Ne Pazar te Vjeter dhe ne qendren tjeter prane gjimnazit Siri Shapllo ne te cilen ka 4 qendra votimi , ka patur probleme me pajisjen per identifikimin biometrik per kete arsye procesi i votimit eshte vonuar. Ndersa tashme kane mberritur votuesit e pare . Ne bashkite e tjera Tepelene , Memaliaj, Kelcyre e Permet dhe Libohove situata paraqitet e qete ndersa votimi kryehet normalisht.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment