Zgjedhjet e ardhshme vendore, Begaj kërkon nga KQZ vendimin për rezultatin e 2019-ës

0
123

Kabineti i Presidentit të Republikës së Shqipërisë i ka dërguar një shkresë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) ku kërkon vendimin për shpalljen e rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve vendore të vitit 2019.

Në shkresën e kabinetit, thuhet se Presidenti do të caktojë me dekret datën e zgjedhjeve lokale që do të mbahen në vitin 2023.

Zgjedhjet lokale do të mbahen në periudhën 16 prill-14 maj dhe për rrjedhojë dekretimi i datës duhet të bëhet jo më vonë se 6 muaj.

Zgjedhjet e ardhshme vendore, Begaj kërkon nga KQZ vendimin për

Shkruaj nje koment