Zgjidhet sot kreu i ri i Gjykatës Kushtetuese, ja tre emrat e kandidateve

0
80

Zgjidhet sot kryetarja e re e Gjykatës Kushtetuese, në të cilin kanë shprehur interes 3 gjyqtare. Ato janë Fiona Papajorgji, Marjana Semini, Holta Zaçaj.

Mbledhja e gjyqtarëve do të nisë në orën 10:00, ku kandidatet do të paraqesin platformat dhe vizionin e tyre. Më pas do të vijohet me procedurat e votimit për zgjedhjen e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese.

Shkruaj nje koment