Zhupa: Jepini shpërblimin e fundvitit mësuesve, e keni detyrim

0
66

Deputetja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa është shprehur se Ministria e Arsimit në prag të mbylljes të vitit ka për detyrë të jap shpërblim për rreth 30 mijë mësues në sistemin parauniversitar.

Mësues të keqpaguar, mësues të shpërfillur në të drejtat e tyre, janë nga arsyet themelore e dështimit të sistemit arsimor dhe rezultateve turpëruese në testin PISA, shkruan ndër të tjerash Zhupa në Facebook

Shkruaj nje koment