Zhupa njofton seancën e parë në Kushtetuese për koncesionin e Butrintit

0
126

Deputetja demomkrate Ina Zhupa ka njoftuar seancën e parë publike për rrëzimin e koncesionit të Butrintit, e cila do të mbahet në Gjykatën Kushtetuese.

Zhupa shkruan në Facebook, se seanca mbahet më 15 qershor në orën 10:00, ndërsa kundër kontratës koncesionare janë bashkuar edhe Kontrolli i Lartë i Shtetit dhe Avokati i Popullit.

“Ndaj me ju lajmin e mirë që seanca e parë publike për rrëzimin e koncesionit të Butrintit në Gjykatën Kushtetuese do jetë me datë 15 qershor, ora 10:00!

Kundër koncensionit na janë bashkuar me dekret/parashtrime/opinione Presidenti i Republikës, Kontrolli i Lartë i Shteti, Avokati i Popullit duke ju bashkuar qëndrimit tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here