Zhvillohet kampionati i Kick Boxing ne Gjirokaster

0
18

Një Gjirokastër është mbajtur kampionati kombëtar i kick boxing për të gjitha kategoritë e moshave. Eventi që mbahet për herë të parë grumbulloi gati 15 skuadra nga Shqipëria ndërsa kishte edhe të ftuar nga Kosova dhe Greqia. Klodjan Tosuni sportist organizator nga Federata e Kick Boxing tha se sporti duhet të marrë më shumë vëmendje për të zënë një kohë të rëndësishme të ditës së të rinjve dhe të rriturve dhe ka nevojë për më shumë mbështetje.

Gjatë kampionatit u motivuan me tituj sportistë të të gjitha moshave të cilët stërviten prej klubeve lokale.

Shkruaj nje koment