Zjarr i madh ne toke bujqesore dhe kullote ne Memaliaj

0
108

Zjarr i madh ne toke bujqesore dhe kullote ne Memaliaj. Flaket e zjarrit kane qene teper agresive deri ne momentin e nderhyrjes nga ana e zjarrefikesve te Memaliajt te cilet vendosen perimetrin e zones duke bere te mundur ndaljen e avancimit te flakeve ne drejtimin verior. Ngjarja ka ndodhur ne Mogila gati 5 km ne veri te Memaliajt ku flaket kane shkaktuar djegen e me shume se 2 ha toke bujqesore dhe kullote. Zjarrefikesit e Memaliajt po luftojne nderkohe me flaket.

Shkruaj nje koment