Zjarr masiv ne Dropull

0
263

Situate kritike e zjarreve ne Dropull. Flaket e zjarrit po avancojne drejt zonave te banuara. Burime nga vendngjarja konfirmojne se era e forte ka avancuar flaket qe po depertojne ne afersi te oborreve te banesave ne tre fshatra te Dropullit. Zjarri eshte gati 100 metra larg zones se banuar ne fshatrat Lugar dhe Gorricë. Forcat zjarrefikese dhe banoret e ketyre fshatrave si dhe vullnetare te zones po punojne me intensitet per shuarjen e flakeve. Nderkohe pas mungeses se helikopterit nga Tirana, eshte kerkuar ndihme nga Greqia ku pritet te mberrije nje helikopter per te shuar zjarret qe mos tu afrohen banesave.

Shkruaj nje koment