Zjarr masiv në fshatrat e Memaliajt

0
83

Dy vatra zjarri janë rregjistruar në fshatrat e bashkisë Memaliaj, Zhulaj dhe Qesarat. Zjarri masiv është shumë pranë banesave. Ne vendngjarje ndodhen forcat zjarrfikëse të Memaliajt, Tepelenë, Gjirokastër, Këlcyrë.
Zjarri dyshohet i qëllimshëm nga vetë banorët e zonës ndërsa favorizohet nga era.

Shkruaj nje koment