Zjarr ne Asim Zenel

0
225

Nje vater zjarri eshte regjistruar pak minuta mepare ne fshatin Asim Zeneli ne Gjirokaster. Zjarri mesohet se eshte ne pjesen veriore te fshatit dhe favorizohet nga era. Punonjesit e PMNZSH Gjirokaster , admnistrator te fshatit dhe policia ndodhen ne terren.

Shkruaj nje koment