Zjarr në një magazinë ushqimore në Gjirokastër

Një shkarkesë elektrike në kutinë e shpërndarjes së linjës së energjisë elektrike ka shkaktuar zjarr në një magazinë ushqimore në qytetin e Gjirokastrës. Forcat zjarrfikëse kanë shkuar në vendngjarje për të bërë të mundur shuarjen e flakëve.

Ndërhyrja bëri të mundur shuarjen e flakëve që mund të përhapeshin në drejtim të dy banesave aty pranë.  Objekti është në pronësi të Kristaq Pirpos dhe Aleko Lengos.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment