Zjarrfikësit në Shqipëri, më të keqpaguarit në rajon

Zjarrfikësit në Shqipëri vijojnë të mbeten më të keqpaguarit në rajon, ndërkohë që puna e tyre e vështirë u rrezikon jetën shpesh herë në operacionet e shpëtimit që ata kryejnë.

Aktualisht paga e efektivëve zjarrfikës është 37 mijë lekë në muaj, sipas tyre një shumë që nuk e justifikon rrezikun dhe vështirësitë që hasin gjatë punës së tyre.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment