Zyra e punësimit,25 persona të punësuar brenda javës në Gjirokastër

0
52

Gjatë kësaj jave që lamë pas sipas statistikave në të gjithë vendin janë punësuar 741 persona përmes Zyrave të Punës.
Ku rezulton se në qarkun Durrës janë punësuar 129 persona ,në qarkun Fier 91 të punësuar, në qarkun Korçë 41 të punësuar ndërsa në qarkun Gjirokastër janë regjistruar 25 të punësuar ku 8 persona janë punësuar në Gjirokastër dhe 17 në Tepelenë . Qarku i Tiranës rezulton me 234 të punësuar më shume se çdo qark tjetër në vend.

Shkruaj nje koment