Zyrtarja e BE-së nis peticionin online për liberalizimin e vizave për Kosovën

0
56

Kati Schneeberger, këshilltare lokale e Bashkimit Evropian, ka nisur dje një peticion online për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Schneeberger duke kërkuar që të ndalet izolimi i Kosovës ka thënë se ka ardhur koha që liberalizimi të ndodhë dhe kosovarët të ndjehen të barabartë me qytetarët evropianë.

Mos e izoloni Kosovën. Tani është koha. Të drejta të barabarta për qytetarët e Kosovës si për qytetarët e BE-së. Të drejta të barabarta për të gjithë evropianët. 

Shkruaj nje koment